2020-12-17 07:45:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - A munkahelyén nem érdemes felesleges vitákba bonyolódnia

Napi horoszkóp december 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Vízöntő jegyén halad át, és olyan titkokat hozhat a felszínre, amelyek tovább bonyolíthatják életét. Valaki már régóta szeretné felhívni magára a figyelmét, hát ez most sikerülni fog neki.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Izgalmas események várhatók életében, ami után az emberekhez fűződő viszonyában is pozitív változás következik be. Maradjon mindig a realitások talaján, és akkor nem éri csalódás, bármi történik.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A feszültségek enyhülnek az életében. A planéták azonban csak a lehetőséget teremtik meg az eseményekhez, önnek kell lépnie és döntést hoznia... Egy romantikus este kettesben testileg-lelkileg feltölti.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Pénzügyek terén sikeres helyzetek adódnak. Lehetősége nyílik arra, hogy véget vessen azoknak az ügyeknek, amelyek hátráltatták anyagi helyzetét. Merjen kezdeményezni és kockáztatni, mert most a szerencse kíséri.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Bármivel is bosszantják fel, próbáljon hallgatni, mert kínos következményekkel kell szembenéznie, még ha önnek is van igaza. Ússzon az árral, és ragadja meg a kínálkozó lehetőségeket magánélet terén.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Vízöntőn halad keresztül. Ne higgyen el mindent, amit ma hall, mert rosszindulatú pletykák keringhetnek a munkatársak között. Ügyet se vessen rájuk! Koncentráljon belső békéjére és a legfontosabb feladataira.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold a Vízöntőn halad keresztül. Ne higgyen el mindent, amit ma hall, mert rosszindulatú pletykák keringhetnek a munkatársak között. Ügyet se vessen rájuk! Koncentráljon belső békéjére és a legfontosabb feladataira.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Bár rengeteg a munkája, az anyagi elismerés sem marad el. Végre hátradőlhet kicsit, a pénzügyek miatt nem kell aggodalmaskodni, az érzelmi élete pedig rendben van – így könnyebben veszi a kihívásokat is.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A párja tőle szokatlan módon féltékeny. Beszélje át vele a dolgokat, de ne vegye túlságosan a lelkére a kirohanásait. Egyértelmű, hogy valami más miatt feszült valójában. Inkább azt próbálj meg kideríteni, mi történhetett a munkahelyén!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy válságos időket élő rokona vagy barátja segítségért fordul önhöz. Ön készségesen és szívesen ad neki kölcsön, ám igazából az a fontos, hogy figyelmesen végighallgassa, és biztosítsa a szeretetéről.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold a Vízöntőben jár. A mai egy rendkívül romantikus nap, akár egyedülálló, akár párkapcsolatban él. Valaki betoppanhat életébe, és egyik napról a másikra felborul eddigi nyugalma. Ma különösen adjon a megjelenésére!


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy váratlan hír hallatán ingerültté válik. A munkahelyén nem érdemes felesleges vitákba bonyolódnia. Most különösen fontos, hogy visszafogja hirtelen természetét, mert minden további vagdalkozással csak ront a helyzetén.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: